Bulletin k utkání #12 23/24
Florbal Primátor Náchod - FBK Atlas Blansko
Preview utkání Florbal Primátor Náchod - FBK Atlas Blansko

Preview utkání Florbal Primátor Náchod - FBK Atlas Blansko

Rytíři, kteří již mají jisté třetí místo po základní části, se představí naposledy před vyřazovacími boji domácím fanouškům.

Závěr základní části zastihl florbalisty Náchoda ve skvělé formě. Tři výhry a skóre 35:7, to je skoro neuvěřitelná bilance náchodského celku. I díky ní si Náchodští zajistili v minulém kole na palubovce brněnských Troopers třetí místo po základní části soutěže, takže je jasné, že čtvrtfinále play-off začnou doma a budou si vybírat jednoho ze dvou soupeřů. Ve fantastické formě hraje Daniel Kříž, který byl již třikrát v řadě vyhlášen hráčem zápasu. Proti Troopers si připsal svůj premiérový start v náchodských barvách také Maxim Kubelka, který jej hned vyšperkoval vstřelenou brankou a dvěma asistencemi k tomu. Bude se náchodským stejně dařit i proti letos nejsilnějšímu nováčkovi Národní ligy-západ Blansku? 

Posledních 5 zápasů Náchoda v Národní lize
21. kolo
Troopers vs. Florbal Primátor Náchod 4:11
20. kolo
Florbal Primátor Náchod vs. Florbal TJ Kobylisy
16:2
19. kolo Florbal Primátor Náchod vs. SK Florbal Benešov 8:1
18. kolo
Spartak Pelhřimov vs. Florbal Primátor Náchod 2:0
17. kolo
Florbal Primátor Náchod vs. Panthers Praha 2:3

Blansko si hned ve své premiérové sezóně v Národní lize zajistilo postup do play-off, a to domácím vítězstvím proti Benešovu. O tom, že Moravané budou hrát v bojích o titul však asi nikdo nepochyboval. Po úvodních dvou prohrách v prvních dvou ligových kolech totiž Blanenští zabrali a začali trápit i ty největší favority. Ti dokázali bodovat proti Slavii Plzeň, Panthers Praha i Jaroměři a tak jim z elitní čtyřky chybí ve sbírce pouze Náchod. Náchodští si budou muset dát obrovský pozor na Lukáše Kučeru nastupujícího v Blansku v rámci střídavého startu z Bulldogs Brno, který je s 68 kanadskými body nasbíranými v 19 zápasech lídrem kanadského bodování celé soutěže.

Posledních 5 zápasů Blanska v Národní lize
21. kolo FBK Atlas Blansko vs. SK Florbal Benešov 7:4
20. kolo
Spartak Pelhřimov vs. FBK Atlas Blansko 2:11
19. kolo
FBK Atlas Blansko vs. Panthers Praha 6:7
18. kolo
TJ Sokol Jaroměř vs. FBK Atlas Blansko 8:6
17. kolo
FBK Atlas Blansko vs. FBC Došwich Milevsko 10:5

Jediné vzájemné utkání odehrály oba celky v rámci letošního prvního ligového kola, ve kterém Náchodští vydřeli výhru 5:6. Jak to dopadne tentokrát se dozvíme v neděli. Utkání posledního kola základní části Národní ligy mezi Náchodem a Blanskem bude rozehráno v 17:00. Doražte do Plechárny Rytíře podpořit! SPOLU ZA VÍTĚZSTVÍM!

Florbal Primátor Náchod - FBK Atlas Blansko
22. kolo Národní ligy západ SH TJ Náchod Neděle 18. února 17:00 online událost na FB

Zpět na úvod