Bulletin k utkání #05 21/22
Pohár ČF: Florbal Náchod - Tatran Střešovice
Review utkání Florbal Primátor Náchod - Wizards SO Praha 10

Review utkání Florbal Primátor Náchod - Wizards SO Praha 10

Utkání s Wizardy bylo od samého začátku v režii Rytířů, kteří si v pohodě došli pro šestou soutěžní výhru v řadě.

Náchodští šli do zápasu v roli favorita a tu stvrdili famózním začátkem. Již v sedmé sekundě otevřel skóre Ondřej Bachtík, který chytře vystihl rozehrávku soupeře. Další branky přidali Lukáš Rázl, Aleš Kaválek a Václav Grulich a po šesti odehraných minutách si musel vzít trenér hostujícího týmu zralého na ručník oddechový čas. Po něm se Wizardi trochu vzchopili, nicméně domácí hráči byli v útoku stále nebezpečnější a v první třetině přidali ještě jednu branku - trefil se Ondřej Macháček.

Na začátku druhé třetiny si při vyloučení Aleše Kaválka připsali čestný úspěch i hosté - pokud je však měl nastartovat, tak se tak nestalo. Náchodští nabídli soupeři hned čtyři přesilovky - Wizardi si však poradili pouze s touto jedinou. Ve druhé polovině druhé části začali Rytíři opět diktovat tempo hry a znovu se to projevilo na průběžném skóre. Ještě do druhé sirény se trefili Matěj Mikšovský, Lukáš Jirásek, pro něhož to byla premiérová soutěžní branka v dresu mužského Áčka a podruhé v utkání také Ondřej Bachtík.

Ve třetí třetině se zápas spíše dohrával. Dvakrát se trefil Matěj Mikšovský, který tak završil hattrick a zaokrouhlil počet náchodských gólů na deset, v závěru skóre již jen kosmeticky upravil Petr Krob. Náchod deklasoval soupeře 10:2 a připsal si do tabulky Národní ligy další tři body, kterými si pojistil průběžnou třetí příčku.


Komentář trenéra domácích Tomáše Třešňáka:
"Skvělý vstup do zápasu nám zajistil plný bodový zisk. Ve druhé a třetí třetině jsme bohužel udělali hromadu chyb, které si nesmíme proti jiným soupeřům dovolit. Bodový cíl jsme o víkendu splnili a jedeme dál! Děkujeme fanouškům za podporu."

Komentář trenéra hostů Adama Čechoviče:
"Přístup hráčů k začátku zápasu nás odepsal po prvních pěti minutách. Pak už to bylo jen trápení v zakončení a ukázka toho jak jsme fyzicky zoufalí. Pokud chceme tuhle soutěž hrát, tak si je potřeba srovnat v hlavě, proč se florbalu věnujeme a jestli by mnohým pro tu zábavu nestačilo pinkání na regionu. Soupeři gratuluji k bodům a přeji hezký zbytek neděle."


FLORBAL PRIMÁTOR NÁCHOD vs. WIZARDS SO PRAHA    10:2  ( 5:0 , 3:1 , 2:1 )
Branky Náchoda:
3x Mikšovský, 2x Bachtík, Rázl, Kaválek A., Grulich, Macháček, Jirásek

Střely na branku: 43:26
Vyloučení: 4:0
Využití: 0:1
Počet diváků: 57
Hráč utkání Náchoda: Lukáš Jirásek
Hráč utkání Čelákovic: Jan Vašíček

Odkaz na textový online přenos

Odkaz na statistický report ze zápasu


Příští utkání odehrají Náchodští v sobotu 6. listopadu na palubovce druhého týmu Národní ligy západ Panthers Praha. A hned ve středu 10. listopadu čeká náchodský florbal velký svátek. V rámci osmifinále Poháru Českého florbalu změří náchodští florbalisté síly s historicky nejúspěšnějším českým týmem a aktuálním lídrem Livesport Superligy Tatranem Střešovice. Utkání bude rozehráno v 18:30, buďte u toho! SPOLU ZA VÍTĚZSTVÍM!


Zpět na úvod