Bulletin k utkání #08 21/22
Florbal Primátor Náchod - ASK Orka Čelákovice
Víkendový ŽIVÝ ČLÁNEK - Ve hře jsou mužské týmy i náchodská mládež!

Víkendový ŽIVÝ ČLÁNEK - Ve hře jsou mužské týmy i náchodská mládež!

Před námi je další florbalový víkend, do kterého zasáhnou družstva Mužů A, Mužů B, Juniorů B a Mladších žáků.

VÝSLEDKOVÝ SERVIS

Národní liga mužů - 17. kolo - SH TJ Náchod
16.1.
18:00
Florbal Primátor Náchod
vs. ASK Orka Čelákovice    
8:6
online

Regionální liga mužů, skupina 4 - 20. kolo - SH TJ Náchod
15.1.
9:00
Florbal Primátor Náchod B
vs. Klub SPV Slovan Pardubice
9:5
online
15.1.
14:00 Florbal Primátor Náchod B
vs. FTC Vysoké Mýto B
14:4
online

3. liga juniorů, skupina 4 - 11. kolo - SH TJ Náchod
16.1.
9:00
Florbal Litomyšl
vs. Florbal Primátor Náchod B
3:10
online
16.1.
12:00 Florbal Primátor Náchod B
vs. IBK Holice
10:5
online

Liga mladších žáků 3+1/3+1 - 14. kolo - SH ZŠ a MŠ Hradec Králové Kukleny
16.1.
9:40
FBC Trutnov
vs. Florbal Primátor Náchod rytíři


16.1.
10:30 FbC Hradec Králové černí
vs. Florbal Primátor Náchod rytíři


16.1.
12:00
Florbal Primátor Náchod rytíři
vs. FbC Sokol Předměřice n/L




AKTUALIZACE

17.1. 13:50

Pět ze šesti zápasů sedmnáctého kola Národní ligy západ bylo odehráno o uplynulém víkendu. Rytíři porazili Orku Čelákovice 8:6 a upevnili si pátou pozici v tabulce, příští soupeř Náchoda Mukařov vyhrál již šestý zápas v řadě. V přímém souboji o třetí místo rozdrtila Plzeň Benešov, zápas Turnova a Kobylis byl z důvodu koronavirové nákazy odložen. Zde jsou kompletní výsledky:

  • Butchis - T.B.C. Lucern Králův Dvůr  12:4
  • SK Bivoj Litvínov - Panthers Praha  6:11
  • FbC Plzeň - SK Florbal Benešov  11:3
  • Florbal Primátor Náchod - ASK Orka Čelákovice  8:6
  • FAT PIPE Traverza Mukařov - Wizards SO Praha  5:3
  • TJ Turnov - Florbal TJ Kobylisy  odloženo

16.1. 22:20

Povedený výkon podrthl elitní mužský tým výhrou nad Čelákovicemi. Hráči se museli obejít bez trenéra Tomáše Třešňáka, který je po pozitivním testu na koronavirus v karanténě, a během rozcvičení se navíc zranil Ondřej Macháček. Do sestavy se naopak vrátil Jonáš Mědílek a poprvé se divákům v Náchodě představil také Jonáš Mikšovský. Rytíři zažili povedený vstup do utkání a skóre postupně navyšovali až na rozdíl 8:3. Čelákovice zápas sice v závěru zdramatizovali, konečné skóre 8:6 pro Náchod však znamená, že tři body zůstávají doma.

Komentář domácích Jiří Vlček (kapitán):
"Dnes zasloužené 3 body, díky koncentrovanému výkonu po celé utkání. Krom výpadku na konci třetí třeniny, kdy to "smrdělo", jsme si dnes odnesli výhru proti nebezpečnému soupeři. Díky divákům za podporu - zdravíme marody."

Komentář hostů Bajer Martin (Trenér):
"Dnes jsme první polovinu zápasu podali vlažný výkon, jako bychom ani nechtěli vyhrát. Od druhé půlky jsme již konečně začali běhat a zápas dostal jiný náboj. Bohužel jsme opět nedokázali využívat šance, začalo nám to padat až v samotném závěru, ale na dotažení skóre to už nestačilo. Děkujeme domácím za utkání."


16.1. 22:00

Junioři B dnes nezaváhali. Toto je vítězné foto týmu, který nadělil svým soupeřům dvě desítky.


16.1. 14:40

Mladší žáci dnes odehráli další ze svých turnajů - tentokrát na dvou malých hřištích v Hradci Králové. Na úvod změřili síly s Trutnovem, v dalších zápasech s Hradcem Králové a Předměřicemi šel jejich výkon nahoru. Roli brankáře si vyzkoušeli také tři hráči z pole - postupně se na tomto postu prostřídali Lukáš Máslo, Filip Felkl a Adam Voborník.


16.1. 13:45

Junioři B zvládli parádně domácí turnaj, přestože se proti nim postavily tabulkově výše postavené celky. V obou zápasech nastříleli svým soupeřům desítku - Litomyšl poraili 10:3 a Holice 10:5. Díky tomu poskočil juniorský B-tým Náchoda ve své soutěži na páté místo. Příští turnaj odehrají Junioři B 30. ledna v Hostinném.


16.1. 7:00

Včera byly odehrány dva zápasy sedmnáctého kola Národní ligy západ, v nichž favorité nezaváhali:

  • Butchis - T.B.C. Lucern Králův Dvůr  12:4
  • SK Bivoj Litvínov - Panthers Praha  6:11

Zápas mezi Turnovem a Kobylisy byl z důvodu nákazy koronavirem odložen. Rytíři hrají svůj zápas dnes - od 18:00 vyzvou v náchodské Plechárně Orku Čelákovice.


15.1. 18:30

Béčko zvládlo druhý zápas proti Vysokému Mýtu B famózně a udělalo další důležitý krok k postupu do Divize. O výsledku zápasu rozhodla první třetina, kterou Náchodští opanovali poměrem 9:1. V té druhé přišel útlum, v závěrečné se projevil vyšší počet hráčů na náchodské soupisce. Na konečném vítězství 14:4 se podílel hattrickem a jednou asistencí k tomu Václav Grulich. Hráči mužského Béčka mají po čtrnácti odehraných zápasech na kontě 36 bodů za jedenáct výher a tři remízy, což jim přisuzuje průnběžnou vedoucí pozici v Regionální lize.


15.1. 12:00

Muži B porazili v důležitém zápase SPV Pardubice 9:5 a upevnili si vedení v Regionální lize. Po polovině zápasu byl stav vyrovnaný, čtyřmi brankami v šesti minutách v závěru druhé části však hráči Náchoda překlopili vedení na svoji stranu. Čtyři góly si připsala nová posila Náchoda Jonáš Mikšovský. Ve druhém utkání od 14:00 se střetnou florbalisté náchodského Béčka s rezervou Vysokého Mýta, která ve svém prvním dnešním zápase náchodského turnaje porazila Špindl Ubals Vrchlabí 8:5.


14.1. 13:30

Muži A se poprvé v novém kalendářním roce představí domácímu publiku. V neděli od 18:00 přivítají na palubovce v Plechárně osmý tým Národní ligy západ Orku Čelákovice.

O den dříve se pokusí další krok k postupu do Divize udělat Muži B, kteří v domácí hale přivítají SPV Pardubice a rezervu Vysokého Mýta. Do těchto zápasů půjdou Náchodští jako jednoznačný favorit. Doma se představí také juniorské Béčko, které v neděli změří síly s Litomyšlí a Holicemi. Mladší žáci odehrají tři zápasy na malém trojkovém hřišti v Hradci Králové. Družstva Přípravky nakonec do svých turnajů z důvodu koronavirové situace nezasáhla.

Držte Náchodským o víkendu palce! SPOLU ZA VÍTĚZSTVÍM!



Zpět na úvod