Bulletin k utkání #05 22/23
Florbal Náchod - FBC Ostrava
Review utkání Florbal Primátor Náchod - Panthers Praha

Review utkání Florbal Primátor Náchod - Panthers Praha

Náchodští odehráli skvěle druhou třetinu, to však na úspěch stačit nemohlo.

Čtyři zápasy, čtyři prohry a 48 obdržených branek. Taková byla bilance vzájemných zápasů náchodského týmu a Panthers Praha. A začátek zápasu ani trochu nenaznačoval, že by Rytíři měli nepříznivou šňůru prolomit. Náchodští inkasovali hned po 38 sekundách, v první polovině úvodní části byli úplně ze hry a do kabiny šli poprvé za nepříznivého stavu 0:3. To druhá část byla opakem té první. Florbalisté Náchoda do ní nastoupili jako obměnění a vytvářeli si střelecké příležitosti, z nichž hned čtyři využili. O branky domácího týmu se postarali Adam Středa, Daniel Kříž, Jonáš Mikšovský a Lukáš Rázl. Jediný úspěch hostů v prostřední dvacetiminutovce se odehrál po smolném vlastním gólu Marka Svobody. 

Na začátku třetí části již podruhé gólově zafungovala spolupráce bratrů Mikšovských, kdy starší Jonáš otočil skóre zápasu na 5:4. Stejně jako proti Turnovu, ani tentokrát se Rytíři neradovali z otočky příliš dlouho. Rychlou odpověď našel Sládek a rozhodující branka přišla v přesilové hře. Hosté se pak trefili ještě dvakrát a pojistili své vítězství. Naopak druhá porážka v řadě odsunula náchodský tým mimo pozice zajišťující postup do play-off, Rytíři však mají oproti soupeřům k dobru dohrávku s Prague Tigers.


Komentář domácích Třešňák Tomáš (Trenér): "Kdyby ve sportu fungovalo CTRL + C a CTRL + V, tak to sedí na naše výkony a průběh zápasu. Uplně stejné jako poslední zápas s Turnovem, špatný vstup do zápasu, dobrá druhá třetina a pak nepochopitelný výpadek ve 3. třetině. Soutěž je vyrovnaná a nemůžeme mít takové výpadky na začátku, pak se to špatně dohání. Když to zlepšíme, budeme mít body, protože tým sílu má, což ukáže vždy, když se dokáže vrátit do zápasu. Díky soupeři za zápas a fanouškům za podporu."

Komentář hostů Míka Patrik (Trenér): "Naše zápasy jsou pro diváky atraktivní, pro trenéry už o poznání méně. Doufám a věřím, že z každého zápasu získáváme zkušenosti a před druhou částí sezony již budeme schopni hrát všechny třetiny na maximum a nevynechávat minimálně jednu z nich. Děkujeme soupeři za výše uvedené cenné zkušenosti a těšíme se na odvetu u nás doma."


FLORBAL PRIMÁTOR NÁCHOD vs. PANTHERS PRAHA    5:8 ( 0:3 , 4:1 , 1:4 )
Branky Náchoda:
 2x Mikšovský J., Středa, Kříž, Rázl

Střely na branku: 22:22
Vyloučení: 3:2
Využití: 0:1
Počet diváků: 60
Hráč utkání Náchoda: Matěj Mikšovský
Hráč utkání Panthers: Michal Sládek

Odkaz na textový online přenos

Odkaz na statistický report ze zápasu


Náchodští se propadli na deváté místo tabulky a nyní je čeká důležitý zápas na palubovce desátého Králova Dvora, který je na programu v neděli 23. října. O týden později se představí doma proti soupeři z posledního play-off - Traverze. Držte Rytířům palce! SPOLU ZA VÍTĚZSTVÍM!


Zpět na úvod